Palkanlaskenta

Rakennamme palkkahallinnon prosessit selkeiksi ja toimiviksi asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Hyödynnämme sähköisiä työkaluja mm. matkalaskuissa, työajankirjauksessa ja palkkojen hyväksynnässä sekä aineistojen tietoturvallisessa toimittamisessa.

Tilitoimistojen osaaminen on usein hyvin samankaltaista, monet hallitsee numerot liiketoiminnan taustalla mutta me haluamme olla ammattilaisuuden lisäksi myös aito kumppani yrityksellesi. Tästä syystä olemme määritelleet toiminnallemme nämä arvot, joiden mukaan toimimme niin asiakkaiden kanssa kuin omassa työyhteisössäkin.

Asiantuntijoihimme on vaivatonta pitää yhteyttä ja yrityksellesi on aina nimetty vastuupalkanlaskija. Toimivalla tiimityöskentelyllä varmistamme, että palkanlaskentaprosessi ei häiriinny poikkeustilanteissakaan. Asiantuntijamme varmistavat, että palkat lasketaan oikein ja ajallaan ja lakisääteisestä viranomaisraportoinnista huolehditaan.

Tarjoamme myös palkanlaskennan lisäpalvelut, kuten päiväraha- ja työllistymistukihakemukset sekä työsopimusten laadinnan.

 

7800 Laskettua palkkaa vuodessa

12 Kuukautta vuodessa palkkojen parissa

Pyydä tarjous

Referenssi

Yksityisyrittäjän tuki ja turva

Case: Ninnimoi

Lue lisää >