Talousjohdon palvelut

Yritys voi tarvita lisäapua elinkaarensa eri vaiheissa niin maksuvalmiuden, vakavaraisuuden, kuin kannattavuudenkin parantamisessa tai taloushallinnon prosessien kehittämisessä. Talousjohdon palvelumme avulla luomme yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden ja lähdemme yhdessä kehittämään seurattavuutta ja ennustettavuutta, jotta yrityksenne voi edetä kohti liiketoiminnalle asetettuja tavoitteita.

Kenelle palvelu sopii?

Kun yrityksenne haluaa kasvaa tai elää muutosvaiheessa, talousjohtajan osaaminen on yleensä tarpeen. Helpoin ja usein nopein tapa on tässä tilanteessa hakea ulkoistettu ammattilainen yrityksen tueksi. Tähän tilanteeseen Monetorin talousjohdon palvelut on yrityksenne apuna, asiantuntijastamme yrityksesi saa osaavan tuen yrityksesi kehittämiseen. Tarve väliaikaiselle lisäresurssille voi syntyä myös sairastumisen tai henkilöstövaihdosten myötä – näissä tilanteissa talousjohdon asiantuntijamme ovat yrityksenne apuna.

Miten palvelun voi hankkia?

Tarve talousjohtajalle voi olla pari päivää kuukaudesta, kokoaikaisesti tai vaikka projektiluonteisesti. Kokonaisuus sovitaan ja räätälöidään aina yrityksenne tarpeen mukaan. Palvelumme on kiinteä kuukausihintainen ja muodostuu yhdessä määriteltyjen talousjohtajan tehtävien sekä vastuiden mukaisesti.

Lyhyt kuvaus palvelusta

Ulkoistettu talousjohtaja toimii yrityksen johdon partnerina taloushallinnossa – halutussa laajuudessa – ja tukee yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista taloudellisesta näkökulmasta. Liiketoiminnan analysointi ja taloudellisen tilan raportointi yritysjohdolle on osa talousjohtajan säännöllisiä toimintoja. Talousjohtaja voi osallistua budjetointiin, kassavirtojen hallintaan, rahoituksen rakentamiseen, talousprosessien kehittämiseen ja auttaa tarvittaessa muissa tilanteissa kuten yrityksen yhdistymiseen tai jakautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

150 asiakasta

100 prosenttia sähköisiä asiakkaita

10 vuotta asiakkaiden palvelua

Pyydä tarjous

Referenssi

Kausiluontoisella alalla nähtävä huomista pidemmälle

Case: SuperJymy

Lue lisää >